Penis büyütücü krem işe yarar mı ?

Penis büyütücü krem işe yarar mı? sorusunun cevabını herkes merak ediyor. İnsanlar, TV, Radyo ve İnternette binlerce reklamı dolaşan ve abartılı şekilde övülen büyütücü kremlerin gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyor.

Büyütücü kremlerin veya büyütücü hap veya diğer ürünlerin işe yarayıp yaramadığını konuya Anatomi bilimi yasaları çerçevesinde balmak yeterli olacaktır. Bilimsel açıdan bir erkeğin cinsel organının doğal olarak büyüme-gelişme yaşı geçildikten sonra hiçbir şekilde müdahale ile büyümesine imkan yok. Harvard Tıp Okulu’nda görevli olan Profesör Michael O’Leary çılgınlık olarak adlandırdığı penis büyütme girişimleri hakkında şu ifadeleri kullanıyor :

“Yeryüzünde daha büyük bir penise sahip olmak istemeyen bir erkek yoktur. Fakat büyütme kremleri, haplar hatta cerrahi operasyonların hiçbiri işe yaramıyor. Aksine böyle girişimler kişiyi ciddi ve ölümcül risklerle başbaşa bırakır.”

Bilimsel açıdan penis büyütmek mümkün değildir. O nedenle büyütücü krem veya haplar gibi ürünleri pazarlayanlara itimat edilmemesi gerekir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*