12 Eylül 2020 Burcu ile Haftasonu

12 Eylül 2020 Burcu ile Haftasonu : Star Tv’nin en popüler programlarından biri olan Burcu ile Haftasonu bugünkü konukları Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli ve Güzellik Uzmanı Şems Arslan oldu.

Şems Arslan ve Taylan Kümeli’nin çok özel paylaşımları için bugünkü Burcu ile Haftasonu programını sakın kaçırmayın.

Burcu ile Haftasonu saat 10:00’da Star Tv’de.

Taylan Kümeli Kilo Verme Zayıflama Önerileri Veriyor

Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli Burcu ile Haftasonu programında sağlıklı bir şekilde zayıflamaya ve kilo vermeye yardımcı olaracak önerileri paylaşırken, düzenli kilo vermeyi sağlayan diyet programları paylaştı.

Şems Arslan Güzellik Tarifleri Paylaşıyor

Çok özel bakım tüyoları paylaşan Güzellik Uzmanı Şems Arslan evdeki malzemelerle kolay bir şekilde yapılabilen kolay güzellik tarifleri verdi.

Şems Arslan Romatizmaya iyi gelen doğal çam kürü, ipek gibi kirpikler için karışım, akne ve sivilcelere karşı karışımları izleyiciyle paylaştı.

Tarifler

Romatizma için doğal çam kremi

250 gr tereyağı

1 avuç çam iğnesi

1 avuç biberiye

1 avuç lavanta

5-6 top karabiber

100 gram zeytinyağı

Güveç kabının içerisine önce zeytinyağını, çam iğnelerini en alt tabakaya diziyoruz.

üzerine tereyağı ekliyoruz, üzerine lavantaları diziyoruz. ve üzerine bir miktar teereyağı ekliyoruz. üzerine tane karabiber ekleyip üzerine biberiyeyi diziyoruz. Kalan tereyağını üzerine koyuyoruz. Daha sonra güveç kabını ağzına kadar zeytinyağı ile dolduruyoruz. Kabın üzerini alümünyum fulyo ile kapatıp fırında 2-3 saat 50-80 derece arasında pişiriyoruz.

tüm tarifler az sonra .

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*