2020 Bitcoin fiyat tahminleri


2020 Bitcoin fiyat tahminleri : Bitcoin 2020 yılında ne olur ? Bitcoin hakimiyetindeki kripto para piyasası 2020 yılında hangi yönde bir seyir izleyecek ? 2020 Bitcoin fiyat tahminleri ne yönde ?

2019 yılında bir önceki all time high yani zirve noktasının yakınına dahi çıkamayan Bitcoin 13 bin dolar seviyesinden başlattığı düşüşünü 6400 dolara kadar sürdürürken, bu noktadan gelen alımlarla yeniden 7 bin dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı.

Bir türlü 8 bin dolar seviyesini aşamayan Bitcoin için 2020 Halving dolayısıyla iyimser bir algı olsa da, fiyatın önce bir dip yapıp daha sonra yükseleceği görüşü daha sık ifade buluyor.

2020 yılında Bitcoin fiyat tahminleri için gerçekçi delillerle bir değerlendirme yapmak gerekir. Gerçek dışı fiyat tahminleri yapan spekülatörlerin bundan kısa vadeli fiyat hareketlenmeleri yaratmak gibi çıkarları olabilir fakat Bitcoin yatırımcısı için bu durum büyük riskler yaratıyor.

Bitcoin 2020 yılında yaşayacağı bir dip sonrasında, özellikle 2020 halving tarihine yakın bir zamanda bir yükseliş rallisi başlatabilir. Fakat bunun 2019 zirvesini geçip geçmemesi kritik bir öneme sahip olacak.
Not: Burada yer alan ifadelerin hiçbiri yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez. İfadeler yazarın kendi kişisel görüşleridir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*