9 Mayıs Dünya Gülümseme Günü

Dünyanın gülümseyen mutlu bireylerinin sayısı gittikçe düşerken, 9 Mayıs Dünya Gülümseme Günü dolayısıyla sosyal medyada paylaşılan mesajları görenler, insanın gerçeği ne kadar saptırabildiğine bir kez daha tanık oldu.

“Gülümsemek Sadakadır” diyen İslam dininin peygamberi Hz.Muhammed’in izinden gittiğini iddia ederek inananlara şirin gözüküp siyasi güç ve menfaat gaspeden istismarcılar, gün geçtikçe ülkede daha fazla insandan gülümsemesini çalıyor.

Hayat pahalılığı nedeniyle çocuklarına yeterli derecede beslenme imkanı sunamayan bir anne-baba nasıl gülümseyebilir ki ? Çocuklarına refah ve rahat bir gelecek sunamayacağını bile bile bir baba ve anne nasıl gülümsesin ? Savaşta oğlunu kızını kaybeden bir anne hayatı boyunca gülümsemekten utanır.

O nedenle sizler gülebiliyorsunuz diye herkes gülüyor zannetmeyin. Başkalarının Mutsuzluğu, siz daha fazla mutlu olun ve daha bol bir hayat yaşayın diye, siyasi rant ve menfaat ağına koşulsuz ve şartsız destek sunmanızdan doğmuş olabilir. Bir düşünün.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*