Autürk Güvenilir mi ? Autürk inceleme ve yorumlar

Autürk Güvenilir mi ? Autürk inceleme ve yorumlar

Autürk.com adresli sitede faaliyet gösteren Autürk altınmatik adını verdiği kazanç programı kapsamında yatırım yapan yatırımcıları, altın madenciliğinden elde edilecek kardan pay sahibi yapma vaadiyle fon topluyor.

Autürk Kimdir ?

Autürk, Ticaret Sicili Gazetesi’ne AUTÜRK KURUMSAL DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ ünvanıyla kayıtlı bir danışmanlık şirketidir.

Autürk Güvenilir mi ?

Autürk, vaadedilen kazançların nasıl bir iş modeli kapsamında elde edilip dağıtıldığı konusunda şeffaf bilgi vermemektedir. Örneğin altın madenciliğinden bahsedilmesine karşın, mevcut altın madenciliği ocakları, üretim kapasiteleri ve bilançolar hakkında bilgi yok.

Yine aynı şekilde bir diğer faaliyet alanı olarak Bitcoin ticareti konusu da bir o kadar gizem dolu. Bir iş merkezinde kiralanmış bir ofis dışında

6 Ay Boyunca Günlük %1 Kar Oranı

Autürk yatırımcılara günlük %1 yani aylık %30 kar oranı teklif etmektedir. 6 aylık kontrat karşılığı yatırıma %180 kar vaad etmektedir.

Referans sistemi kapsamında bir miktar komisyon teklif ederek kullanıcılarını siteye yatırımcı çekmeye teşvik etmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*