Bee Network Bee Coin Nedir ?

Bee Network Bee Coin Nedir ? Sosyal medyada, ekşi sözlükte, r10 forumunda ve neredeyse tüm popüler mecralarda Bee Network reklamlarıyla karşılaşır olduk. Peki ama Bee Network ve bu sistemin tokeni Bee Coin nedir ve mining işlemi ile ne kadar kazanılır ? İşte Bee Network ve coin hakkında bilmeniz gereken tüm bilgiler :

Bee Network Nedir ?

Bee Network online oyun kategorisine merkezisiz blockchain teknolojisi entegre edilerek oluşturulmuş bir ağ olduğu, bu ekosistem içerisindeki tüm finansal faaliyetler, satın almalar, ödüllerin Bee Coin adı verilen bir kripto para üzerinden gerçekleştiği iddiasıyla tanıtımlar yapılmaktadır.

Bee Mining Nedir, Nasıl Yapılır ?

Bee Network ios android uygulaması üzerinden oynanan bir madencilik oyunudur. Mobil cihazlar üzerinden “gerçek manasıyla” madencilik yapılamaz. Referans sistemiyle üye olan kullanıcılar akıllı telefon üzerinden madencilik oyununu oynayarak BEE Coin kazanırlar.

BEE Coin Fiyat, Total Supply Gibi Bilgiler

Ağın native kripto parası BEE Coin henüz basılmadı. Bu nedenle Bee Coin fiyatı ve toplam adet bilgileri bilinmiyor. Token coinmarketcap platformunda da yer almamaktadır. Bee ismiyle oluşturulan diğer coinler ile karıştırılmamalıdır.

BEE Network Güvenilir mi ? BEE Network yorumları

Piyasada halihazırda faaliyet gösteren beetoken isimli projenin adını kullanan BEE Network, mobil uygulama üzerinden mining yapılamadığını, bunun sadece belirli bir aritmetiği olan bir “madencilik oyunu” olduğunu kullanıcılardan gizliyor. Referans tezgahıyla kendi reklamını “kazanç beklentisine sahip” kişilere yaptırarak 1 milyar hesap toplamak istiyorlar. Bu “kripto para ile ilgilenen 1 milyar kişinin yani potansiyel müşterinin” kişisel bilgilerini toplamak demek. Bu tür bilgiler kripto para sektöründe faaliyet gösteren veya bu sektöre girmeye hazırlanan girişimlere büyük para karşılığında satılabilmektedir. Bu nedenle güvenilir olmadığı yorumunu yapabiliriz.

Yazar : İlhan BARAN (twitter.com/ilhanbaran_)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*