Birevim kredisiz taksitli telefon laptop buzdolabı mobilya PS5

Birevim kredisiz taksitli telefon laptop buzdolabı mobilya PS5 : Kredisiz taksitli ev ve araba sistemiyle sektörde önemli bir yer tutan Birevim bu kez faizsiz kredisiz taksitli iphone 12, iphone 11, Samsung Galaxy Note 20 cep telefonu, akıllı telefon, PS4 ve PS5 oyun konsolu, tüm marka buzdolabı ve beyaz eşyalar, laptop, oyun bilgisayarı, akıllı saatler, escooter gibi ürünlerin alınabildiği yeni programını başlattı.

Birevim sistemi nasıl çalışıyor ?

Kredisiz faizsiz taksitli alışveriş için internet üzerinden başvuru yaptıktan sonra, bir temsilci tarafından aranırsınız. Sisteme katıldığınızda sözleşme için şubeye gidersiniz ve hangi ürünü almak istediğinizi, verebileceğiniz aylık taksit tutarını söyleyerek sizin için en uygun gruba dahil edilirsiniz.

Her grubun aylık çekiliş sayısı, aylık kişi başına taksit tutarı bulunmaktadır.

Örneğin 23 bin lira değerindeki iphone 12 pro max için aylık 1000 TL taksit ödemek isterseniz sizinle aynı seçenekleri tercih eden kişilerden oluşan 23 kişilik gruba dahil olursunuz. Her ay çekilişle bir kişiye iPhone 12 verilirken, diğer katılımcılar taksitlerini ödemeye devam ederek bir sonraki çekilişi beklerler.

Birevim faizsiz kredisiz taksitli alışveriş programı kapsamında iPhone 11, iPhone 12, Samsung Galaxy Note 20 gibi akıllı telefonları, Playstation PS4, PS5 gibi oyun konsollarını, tüm markaların buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi ürünlerini, Apple watch gibi akıllı saatleri, laptop ve oyun bilgisayarlarını alabilirsiniz.

Birevim başvurusu yapmak için resmi internet sitesine giriş yaparak formu doldurun.

Birevim taksitli faizsiz kredisiz ürün programı hakkındaki görüş, yorum ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*