Certificate of vaccination id nedir ?

Certificate of vaccination id nedir ? Son bir yılda milyonlarca kişinin ölümüne yol açan virüsün ismi olarak Covid teriminin açılımının Certificate of Vaccination id olduğu yönünde iddialar ortalığı karıştırırken, certificate of vaccionation id ifadesinin ne anlama geldiği merak ediliyor.

İddiaya göre Covid terimi certificate of vaccination id teriminin baş harflerinden oluşuyor ve bu sıradan bir tesadüf olarak görülemez.

Certificate Of Vaccination Identification terimi aşılama yöntemiyle insan vücuduna likid bir çip enjekte edilerek kimliklendirilmesi anlamında kullanılırken, Bill Gates’in öncülüğündeki küresel bir şebekenin bu operasyonu yürüttüğü iddia ediliyor.

İddiaya göre bu şebeke işbirliğine ikna ettiği bir çok devletin hükümetlerine finansal teşvikler vererek vatandaşlarına aşı yaptırmayı yasal olarak zorunlu hale getirecek düzenlemeler yapmalarını istedi.

Sadece komplo teorisi boyutunda kalan bu iddialar henüz delilleriyle ispatlanmış olmasa da, kafa karıştırdığı ve aşılara karşı şüphe yarattığı çok açık.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*