Chingari Gari Token Kazanma

Chingari Gari Token Kazanma : Chingari uygulamasında Gari mining yaparak yatırımsız para kazanma ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için derledik.

Chingari Hindistan merkezli bir şirket tarafından Tiktok’a alternatif olarak geliştirilen bir sosyal medya uygulamasıdır. Kendi uygulama içi ekonomisine sahip olan Chingari’da hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar uygulama içerisindeki faaliyetleri ile Gari token kazanabilmektedir.

Chingari Mining ile Gari Token Kazanma

Uygulamayı IOS veya Android marketten indirip kurduktan sonra hesabınızı oluşturup bir Gari cüzdanı yaratarak hızlı bir şekilde kazanmaya hazır hale gelebiliyorsunuz.

İçerik üretici olarak Gari token kazanmak için orjinal videolar veya müzikler yüklemeniz, takipçi ve izleme almanız gerekmektedir. Tüm bu etkinlikler için Gari token kazanırsınız.

Kullanıcı olarak Gari token kazanmak için yayınlamış içerikleri izlemeniz, beğeni ve yorum göndermeniz, içerik üreticileri takip etmeniz gerekiyor.

Kazandığınız gari tokenler belirli bir eşiğe ulaştıktan sonra Gari token listelemiş bir borsaya çekerek satabilirsiniz.

Gari token kazançları ile ilgili en yaygın sorun kazanılan Gari tokenlerin kaybolduğu ile ilgilidir. Bu sorunun bir uygulama hatasından mı kaynaklandığı bilinmese de bazı kullanıcılar kazandıkları Gari tokenlerin kaybolduğunu belirtmektedir.

Gari kazanma ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*