Corona virüsüne karşı koruyan bitkiler

Corona virüsüne karşı koruyan bitkiler Hangi bitkisel çaylar veya bitkisel karışımlar corona virüsüne karşı vücudumuzun direcini arttırır ? Corona virüsü için faydalı bitkiler hangileri ?

Çin’den çıkan corona virüsü kısa sürede acılı biir ölüme yol açabilmektedir. Özellikle zayıf bünyeli kişilerde daha yoğun etki gösteren corona virüsüne karşı korunmak için ilk olarak vücut direncini arttırmak ve metabolizmayı desteklemek gerekecektir.

Bu açıdan bakıldığında bağışıklık sistemini destekleyen, vücut direncini arttıran ve metabolizmayı güçlendiren bitkiler corona virüsüne karşı korunmada yardımcı olabilir.

Peki hangi bitkiler, bitkisel çaylar veya bitkisel karışımlar corona virüsüne karşı vücudun direncini arttırarak savaşma potansiyelini yükseltir ?

Kuşburnu corona virüsüne karşı metabolizmayı güçlendirir

C ve A vitamini içeren, antioksidan özelliği olan bitkiler ve bitkisel çaylar bağışıklık sistemi üzerinde mucizevi bir etkiye sahiptirler. Özellikle kuşburnu hem A vitamini hem de C vitamini açısından oldukça zengindir. 100 gram kuşburnu günlük A vitamini ihtiyacımızın tamamını, C vitamini ihtiyacımızın ise 7 katını karşılayabilmektedir. Bu nedenle corona virüsüne karşı bitkisel çözümler arayan herkes mutlaka kuşburnu çayını sık sık tüketmelidir.

Üzüm ve elma sirkesinin corona virüsü açısında faydasını öğrenmek için  Corona virüsünün panzehiri üzüm sirkesi mi ? yazısını okuyabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*