Diş teli mi şeffaf plak mı daha iyi ?

Diş teli mi şeffaf plak mı daha iyi ?

Diş teli mi şeffaf plak mı daha iyi ? Şeffaf plak tedavisi ile ilgili çok sayıda televizyon içeriği toplumu şeffaf plak ile ilgili düşünmeye sevkederken, çarpık veya yamuk dişlerini düzeltmek isteyenler diş teli mi daha iyi yoksa şeffaf plak mı ? sorusunun cevabını arıyor. Peki bazı önemli kriterlere göre karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi ; diş teli mi şeffaf plak mı ?

Diş teli mi şeffaf plak mı ?

Şeffaf plak tel ve kelepçe olmadığı için diş teline karşı alternatif bir seçenek olarak karşımıza çıkarken, aynı işlemi daha acısız ve zahmetsiz yapmaya imkan tanıdıkları için de giderek popülerleşiyor.

Şeffaf plak mı diş teli mi sorusunun cevabı genellikle şeffaf plak olarak verilmektedir. Çünkü şeffaf plak uygulaması diş teline oranla çok daha pratiktir.

Şeffaf plak ve diş teli arasında en önemli farklardan biri de tedavinin tamamlanma süresi. Şeffaf plak tedavisi geleneksel diş teli tedavisine oranla daha hızlı tamamlanabilmektedir.

Şeffaf plaklar kolaylıkla çıkarılıp takılabildiği için ağız temizliği açısından da oldukça ergonomiktir.

Bu kriterler ışığında ele aldığımızda diş teli mi daha iyi şeffaf plak mı sorusunun cevabı kesinlikle şeffaf plak olmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*