İkranur’u kim nasıl öldürdü ? İkranur’un katili kim ?

İkranur’u kim nasıl öldürdü ? İkranur’un katili kim ? 1 Temmuz 2020 tarihli Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ana konusu olarak ele alınacak olan İkranur olayı aydınlatılmaya çalışılacak. İkranur öldürüldü mü ? İkranur bir kaza sonucu mu öldü ? İkranur nasıl öldü ? İkranur öldürüldüyse İkranur’u kim neden ve nasıl öldürdü ? İkranur’un katili kim ?

Giresun’un Bulancak ilçesi İcili köyünde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tırsi’nin cansız bedeni dört günlük arama çalışmaları sonucunda dere yatağında bulunmuştu.

Otopsi işlemleri yapılan İkranur’un ölüm nedeni belirlenmeye çalışılırken, İkranur’un öldürülüp öldürülmediği veya nasıl öldüğü konuları da böylelikle açıklığa kavuşacak.

İkranur Öldürüldü mü ? İkranur’un katili kim ?

Savcılık otopsi raporu sonuçlarına göre incelemeyi bir sonraki aşamaya taşıyacak. Otopsi raporunda cinayete kurban gittiği belirlenirse, katil veya katillerin peşine düşülecek.

Ön Otopsi Raporuna Göre Belirgin Bir Cinayet Bulgusu Yok

Tamamlanan ön otopsi raporuna göre İkranur’un öldürüldüğünü işaret eden belirgin bulgulara rastlanmadı. İkranur’un bulunduğu derede boğularak yaşamını yitirdiği belirtilirken, başka birinin müdahalesi olup olmadığı araştırılacak. İkranur’un naaşı kapsamlı otopsi işlemi için Trabzon Adli Tıp Kurulu’na götürüldü.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*