Kredi kartıyla taksitli altın 2020

Kredi kartıyla taksitli altın 2020 : 2020 yılında kredi kartı ile taksitli altın almak için başvurulan yöntemlerin tüm ayrıntıları burada.

Kredi kartınızı kullanarak taksitle çeyrek altın,tam altın, cumhuriyet altını, gram altın alıp, belirli taksitlerle ödeme yapmak her zaman mantıklı gelmiştir.

Kredi kartı ile taksitli altın alındığında her ne kadar vade farkı gibi ekstra bir maliyet olsa da, yatırımcılar altının zamanla artan fiyatıyla bu zararı karşıladıklarını düşünüyor.

Kredi kartı ile taksitli altın nasıl alınıyor ?

Bilindiği gibi takı setleri gibi işçilik gerektiren kuyumcu ürünleri için belirli bir sayıda taksit bulunuyor. Fakat yatırımlık çeyrek altın, yarım altın, tam altın, cumhuriyet altını ile gram altında taksit uygulaması kaldırıldı.

2020 yılında kredi kartına taksitli altın almak için uygulanan tek yöntem bazı sanal pos müşterisi işyerlerinin uyguladığı özel yöntem. Bu yöntemde kredi kartı kullanıcısı işyerine başvurarak, bakiyesiyle altın almak istediğini söyler. İşyeri işletmecisi işyerinden alışveriş yapılmış gibi kredi kartından çekim yapar ve ödemeyi 12 aya kadar taksitlendirir. Belirlenen komisyonunu hesaplayıp düştükten sonra kredi kartı sahibine nakit veya altın olarak ödeme yapar.

Bu yazı “Kredi kartı ile taksitli altın alma” başlıklı içeriktir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*