Merkez Bankası Fast Sistemi Nedir ?

Merkez Bankası Fast Sistemi Nedir ? TCMB tarafından hizmete açılan Fast sistemi para transferleri konusunda yaşanan bir çok sorunu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Merkez Bankası FAST Sistemi Nedir ?

Merkez Bankası’nın hizmeye koyduğu Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST), bankalar arasında 7/24 para transferi gerçekleştirilmesine olanak tanıyan bir sistem.

FAST kullanan kullanıcı internet bağlantısı ile bağlandığı uygulama veya web sayfası üzerinden herhangi bir zamanda herhangi bir banka hesabından bir diğer hesaba para gönderebilecek.

Merkez Bankası FAST ile para gönderme, para transferi nasıl yapılır ?

Saniyeler içerisinde hesap açarak kullanmaya başlanabilecek FAST uygulamasında TC kimlik numaranızla eşleşen tüm hesaplar tek yerde listelenirken, bu hesaplardan iban veya hesap no ile diğer banka hesaplarına para gönderilebilir. Menüsü oldukça basit ve anlaşılır olduğu için bir göz atarak işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Merkez Bankası FAST Uygulaması indir

Android ve ios işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletlere indirilebilen Merkez Bankası FAST uygulaması Google Playstore ve Applestore mağazalarında listelenecek. Uygulama henüz yayınlanmadı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*