Promass kilo aldırıcı kullananlar yorumlar


Promass kilo aldırıcı kullananlar yorumlar : Promass weight gainer yani Türkçe adıyla Promass kilo aldırıcı ürün Türkiye’de satışa sunuldu.

Daha çok sosyal medya reklamları ile pazarlanan Promass kilo aldırıcı ürünün, kilo alamayan kişilere kilo alma konusunda takviye gıda işlevi ile destek sağladığı vadediliyor.

Peki Promass kilo aldırıcı gerçekten kilo aldırıyor mu ?

İçerisinde keçi boynuzu, polen, karahindiba, çörek otu, beyaz kakao, sarı kantaron bulunduğu belirtilen Promass kilo aldırıcı ürün KLC Trade isimli bir ithalatçı firma tarafından satılıyor.

Ürün ile ilgili olarak yapılan sosyal medya yorumları, şikayet siteleri bildirimleri, ekşi sözlük gibi sözlük sitelerindeki konular incelendiğinde, Promass kilo aldırıcı ile ilgili olarak herhangi bir içeriğe ulaşılamadı.

Promass kilo aldırıcı ürünü kullandıysanız, lütfen yorum veya şikayetinizi yazınız.

1 yorum

  1. Ürünü 40 gündür kullanıyorum ilk hafta iştahım inanılmaz açıldı deli gibi yemek yiyordum 67 kiloydum şimdi tartıldım 71 olmuşum yüzümden,kalçamdan ve göbekten kilo almışım çok mutluyum biraz daha geçsin göbeği kasa çeviricem mekikle harbiden süper ürün denemediğim ürün kalmamıştı özellikle yüzden kilo almam beni çok mutlu etti iskeletor gibi dolaşıyordum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*