Sıvı deterjan mı toz deterjan mı daha iyi ?

Sıvı deterjan mı toz deterjan mı daha iyi ?

Sıvı deterjan mı toz deterjan mı daha iyi ? Sıvı deterjan toz deterjandan daha mı iyi ? Hangi kriterlere göre hangi deterjan türünün daha iyi olduğu sonucuna varılabilir ? İşte sıvı deterjan ile toz deterjan arasındaki farklar ve bu farklar baz alınarak daha iyi olan deterjan türü ile ilgili detaylar :

Sıvı Deterjan Daha mı İyi ?

Sıvı deterjanın çamaşır yıkama konusunda toz deterjandan daha iyi olduğu sosyal medya ve çeşitli platformlarda konu ile ilgili yapılan yorumlarda iddia edilse de, bu hangi markayı kullandığınıza bağlıdır. Bazı markaların toz deterjanları sıvı deterjanlardan daha iyi bir yıkama gerçekleştirirken, bazı markaların sıvı deterjanlarının çamaşırları daha iyi yıkadığına dair yaygın bir kanaat vardır. Bu durumda internetteki yorumları takip etmek ve olumlu yorum almış olan sıvı deterjan markalarını tercih etmek gerekecektir.

Sıvı deterjanları avantajlı kılan bir diğer faktör ise, daha fazla sayıda yıkama vadetmeleridir. Örneğin 3 litre sıvı deterjan ile 65 yıkama yapılabilirken, aynı sayıda çamaşır yıkaması yapmak için yaklaşık 10 kilo toz deterjan gerekmektedir. Bu açıdan sıvı deterjan toz deterjana göre daha ekonomiktir.

Toz deterjanı daha iyi kılan faktörlerden biri de sıvı deterjanların çamaşır makinesine neredeyse hiç zarar vermemesidir.

Size göre toz deterjan mı yoksa sıvı deterjan mı daha iyi ? Siz evde hangi deterjan türünü kullanıyorsunuz ?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*