Xiaomi Poco X3 bootloader kilidi açma root imei

Xiaomi Poco X3 bootloader kilidi açma root imei

Xiaomi Poco X3 bootloader kilidi açma unlock root imei: Xiaomi poco x3 NFC akıllı telefonuna imei atabilmek ve başka sistemsel değişiklikler yapabilmek için öncelikli olarak bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.

Xiaomi Poco X3 NFC bazen unlocked olarak piyasaya sürülebileceği gibi kilidi kapalı olarak da satılabilmektedir. Bootloader kilidi kapalı bir cihaz aldıysanız, kullanmaya başlamadan önce mutlaka kilidi açmanız yani unlock etmeniz gerekir. Mi kilidini ilerleyen tarihlere ertelerseniz, bu işlem tüm verilerinizi sileceği için tekrar uygulama yüklemekle uğraşabilir ve fotoğraf gibi telefona kayıtlı tüm içeriklerinizi kaybedersiniz.

Xiaomi Poco X3 NFC bootloader kilidi nasıl açılır ?

1- Ayarlar kısmına girin ve Telefon hakkında bölümünde bulunan MIUI versiyonu yazısına “Artık bir geliştiricisiniz” yazısını görene kadar ard arda dokunun.

2- Aktif hale gelen geliştirici seçenekleri kısmına girin ve OEM ile kilit açma ve USD hata ayıklama modunu aktif hale getirin. Bu bölümden Mi kilit durumunu da kontrol edebilirsiniz.

3- Ayarlar kısmından Mi hesabı oluşturun ve telefondan giriş yapın.

4- Xiaomi unlock tool programını buradan bilgisayarınıza indirin : Xiaomi unlock tool indir

5- Programı masaüstünde bir dosya içerisinde açın ve unlock tool exeyi çalıştırın. Telefondan oluşturduğunuz mi hesabı bilgileriyle giriş yapın.

6- Telefonunuzu kapatın ve ses kısma düğmesi ve açma kapama düğmesine aynı anda basarak fastboot modunu açın.

7- Bir usb kablo aracılığıyla telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Program telefonu algıladıktan sonra unlock butonuna tıklayın.

Xiaomi bazı hesaplardan yapılan unlock taleplerini hemen gerçekleştirmeyebilir ve 168 saat veya daha fazla bekleme süresi verebilir. Verilen süreleri bekledikten sonra işlemi yapabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*