Yerli otomobil TOGG ön talep fiyatı

yerli otomobil togg ön talep fiyatı
yerli otomobil togg ön talep fiyatı

Yerli otomobil TOGG ön talep fiyatı : yerli otomobil TOGG SUV ve Sedan araçlar için ön talep fiyatı belli oldu. Peki ön talep fiyatı nedir ve yerli otomobilin tam liste fiyatı ne kadar olacak ?

Henüz fabrika kurulmamasına karşın, yerli otomobil TOGG için ön talep fiyatı belirlenmesi dikkat çekerken, SUV veya Sedan modellerinden birini almak isteyen vatandaşlar, yerli otomobilin kaça mal olacağını merak ediyor.

Ön Talep Fiyatı Nedir ?

Ön talep fiyatı, otomobili satın almak isteyen vatandaşlardan, kendilerine bir adet otomobil rezerve edilmek karşılığında alınan ön ödemedir. Ön talep fiyatı otomobilin tam liste fiyatını temsil etmez. Alıcı teslimat yapıldığında peşin veya taksitli olarak geri kalan tutarı ödemeyi taahhüt eder.

Yerli otomobil ön talep fiyatları

Yerli otomobil SUV ve Sedan ön talep fiyatları motor hacmine göre değişiklik gösterirken, bunun 30 bin ile 40 bin arasında olacağı öğrenildi.

Yerli otomobil tam liste anahtar teslim fiyatı ne kadar olacak ?

Yerli otomobil TOGG modellerinin anahtar teslim liste fiyatı konusunda henüz bir bilgi bulunmazken, ön talep fiyatının neye göre belirlendiği, 30 bin ve 40 bin tutarlarının hangi ölçüte göre tespit edildiği de merak konusu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*