23 Kasım 2019 Bitcoin ne olur ?

23 Kasım 2019 Bitcoin ne olur ? Bitcoin bugün yükselir mi düşer mi ? 23.11.2019

2019 zirvesi olan 13900 Dolar seviyelerinden gelen aşamalı düşüşlerle birlikte Bitcoin dün itibariyle 6700 Dolar seviyelerine kadar geriledi.

Günün dip noktasından gelen alışlarla birlikte fiyat yeniden 7200 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Son bir hafta yaşanan sert düşüşlerin nedenlerinden biri olarak Çin hükümetinin açıklaması gösteriliyor. Hükümet yetkililerinin yaptığı açıklamada, bir süre önce Çin’in blockchain teknolojisine sıcak bakan açıklamalarının yanlış anlaşıldığı vurgulanırken, Çin’in Bitcoin para birimine değil, blockchain teknolojisine yönelik adımlar atacağı belirtildi. Açıklamada ayrıca yerel borsaların tasfiyesine de değinildi.

Bitcoin’in bugünkü fiyatlanması kripto paranın önümüzdeki günlerdeki yönünü de tayin edecek gibi görünüyor. Zayıf yükseliş girişimleri, yeni bir düşüşün habercisi olabilir.

Hatırı sayılır düşüş ile birlikte piyasada ciddi bir tedirginlik yaşanıyor. Bu nedenle, Bitcoin fiyatı ile ilgili daha sağlam tahminlerde bulunmak için, önümüzdeki bir kaç gün içerisindeki fiyat performansını görmek gerekecektir.

Önemli hatırlatma : Kesinlikle yatırım tavsiye olarak kabuk edilemez. Bitcoin piyasası yüksek volatilite nedeniyle ciddi riskler taşımaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*