Biohira Mavi Su Kullananlar Yorumlar

Biohira Mavi Su Kullananlar Yorumlar : Mavi Su saç çıkarıyor mu ? Mavi su işe yarıyor mu ? Mavi su kullananlar bu ürün hakkında, özellikle saç çıkarma etkisi konusunda ne yorum yapıyorlar ?

Saç çıkaran mavi su isimli ürün daha önce Uraw mavi su isimiyle pazarlandıktan sonra şimdi de orjinalmavi.com, orjinalmavisu.com, maviorjinal.net gibi internet sitelerinde Biohira mavi su adı ile satılmaktadır.

Mavi su ürününün kel bölgelere uygulanarak 2-3 ay gibi kısa bir sürede saç çıkardığı iddia edilirken, bu tür iddiaların sadece ürünü satan şahıslar tarafından ortaya atılması ürünün işe yaramıyor olabileceği ihtimalini yaratıyor.

Sağlık Bakanlığı çeşitli farklı marka isimleri taşıyan ambalajlar içerisinde satılan mavi su ürünü hakkında uyarmış ve sağlık üzerinde kötü etkileri olduğunu belirtmişti.

Biohira Mavi Su Kullananların Yorumları

Biohira mavi su ürününü kullandığını iddia edip ürün hakkında olumlu yorum yapan şahısların ürünün pazarlanması ile doğrudan ilişkili olduğu veya pazarlayanlar tarafından reklam için ödeme aldığı ortaya çıkmıştır.

Son olarak sunucu Alp Kırşan reklam ücreti karşılığında Biohira mavi su ürününün reklamını yapmıştır.

Ayrıca bir çok şikayet sitesinde Biohira isimli ürünün işe yaramadığına dönük ciddi şikayetler bulunuyor.

Biohira mavi su ürününü kullandıysanız lütfen yorumlarınızı yapınız.

1 yorum

  1. Bir yıl oldu kullandım.Cikiyor sanıyorsunuz birde bakıyorsunuz hepsi dökülmüş.Belki orjinalini bulursanız ise yarıyor Ilk kullandıklarım iyiydi.internetten aldıklarım su hiç ise yaramıyor

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*