Yeni Airdroplar 2024

2024 yılının yeni airdropları ile yatırımsız kripto kazanabilirsiniz. Yeni airdroplar ile sadece verilen görevleri yerine getirerek projelerin airdrop için ayrılan tokenlerinden bir pay almanız mümkün.

Özellikle Solana ağı üzerinde üzerinde çıkan yeni meme tokenler (şaka tokenleri) sosyal medya kitlelerini büyütmek için toplam tokenlerin yüzde 20-30 gibi bir kısmını airdrop olarak dağıtıyor. Bu da sadece sosyal medya etkileşimleri yapmak karşılığında para yatırmadan herhangi bir risk almadan ücretsiz kripto kazanma imkanı yaratıyor.

işte en yeni airdroplar 2024 listemiz : Aktif Airdroplar aşağıda detaylarıyla gösterilmektedir.

Liste sürekli güncellenmektedir.

BULB Token Airdrop

Bulb uygulaması bir micro blogging uygulaması olarak Solana ağı entegre biçimde dizayne dildi. Airdropa katılmak için izlemeniz gereken adımlar şöyle:

1- Kayıt Olun

2- Günlük verilen 30 enerji puanını kullanarak Bulb Token kazanın. Bu puanla günde 1 kez kendi blog yazınızı yayınlayabilir veya diğer bloglara beğeni ve yorum gibi etkileşimlerde bulunabilirsiniz. Her iki durumda da Bulb Token kazanırsınız.

3- Haftalık Airdroptan Payınızı Alın.

Bulb Token airdrop ile ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

Yasal Uyarı: bizimhaber.net yukarıda listeli kripto para projeleri ile ilişkili değildir. İçerikler yatırım tavsiyesi için değildir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*