10X 100X Solana Coinleri 2024

10x solana coinleri

10X 100X Solana Coinleri 2024: 10X ile 100X arasında yükseliş kaydeden solana coinleri yatırımcıya ciddi kazançlar getirirken, Solana ağında faaliyete giren bazı projelerin coinleri bu potansiyele sahip.

Peki Solana ağındaki 10X-100X potansiyelli coinler nasıl bulunur?

Solana ağında çok sayıda Rugpull veya slow rug dolandırıcılığı yaşanmaktadır. Böyle bir ekosistemde anonim, kimliği gizlenmiş dolandırıcılara denk gelmemek neredeyse imkansız. Solana ağında yatırım arayışında olan herkes mutlaka en az bir defa dolandırılmıştır.

10X veya 100X yapma potansiyeline sahip coinler “utility project” yani “hizmet projesi” kategorisine faaliyete geçen projelerin coinleridir. Zaman zaman meme token olarak adlandırılan şaka tokenleri ciddi yükselişler kaydetse de, şaka tokenine yatırım yapmak genellikle risklidir. O nedenle şaka tokenlerine yatırım tavsiye edilmemekte bu tür yatırımlar bir kumar olarak görülmektedir.

Gerçek bir ihtiyaca cevap veren utility tokenlerin 10X ile 100X arasında yükselme ihtimali bulunmaktadır. Bu kazanç oranlarını yakalamak için ise zamanında yatırım yapmış olmak gerekir. Çünkü bu tür coinler kısa sürede değer kazanmaktadır.

Gerçek bir utility token olsa bile hiçbir kripto paraya kaybetmeyi göz aldığınızdan daha fazlasını yatırmamalısınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*