Airdrop Veren Telegram Uygulamaları

airdrop veren telegram uygulamaları

Airdrop Veren Telegram Uygulamaları : TON ağı üzerinde oluşturulan kripto para projeleri Telegram ekosistemindeki uygulama modülünü kullanarak faaliyete geçirilirken, telegram kullanıcılarını kazanmak için farklı kuralları bulunan airdrop etkinlikleri düzenleniyor.

Özellikle GAMEFI kategorisinde üretilen telegram uygulamaları, ciddi miktarlar kazandırabilen airdrop etkinlikleri kullanıcıya ulaşmaya çalışıyor.

işte Airdrop veren telegram uygulamaları listesi :

1- Notcoin

Notcoin projesi tap to earn (dokun kazan) mantığıyla tasarlanan uygulama ile basılacak olan notcoin tokenin büyük bir kısmını airdrop olarak dağıtıyor. Kullanıcılar dokun kazan işlemi ile elde ettikleri tokenlerin tümüne sahip olacaklar. Notcoin airdrop aşamasından sonra bir oyun ekosistemi olarak kurgulanacak.

2- Catizen

Catizen uygulaması telegram üzerinde yayınlanan başarılı bir oyun finansı uygulamasıdır. Catizen airdrop etkinliği her kullanıcıya açıktır. Kedilerin sentezlenerek yükseltilmesi (upgrade) mantığıyla işleyen oyunda hedef saniyede en fazla vKitty token kazanabilmek.

3- Fanzee Battles

Fanzee tarafından geliştirilen Battles uygulaması çeşitli etkinlikler üzerine karşıt tahminde bulunan oyuncular arasındaki bir bahis kapışması mantığına sahiptir. Bu etkinlik bir futbol maçı olabileceği gibi, siyaset ve müzik alanında bir etkinlik de olabilir. Fanzee Battles airdrop kapsamında, verilen günlük görevleri tamamlayıp “Blue Casual Belt” seviyesine ulaşan kullanıcılara kazandıkları tüm FNZ tokenler verilecek.

Airdrop veren telegram uygulamaları listesi sürekli olarak güncellenmektedir. Takipte kalarak en son güncel airdroplardan haberdar olabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*