2019 Bitcoin Tahminleri

2019 Bitcoin Tahminleri : 2019 yılı için yapılan Bitcoin fiyat tahminleri

2018 yılında Bitcoin 22 bin dolar seviyesi ile rekor bir düzeye yükseldikten çok kısa süre sonra aşamalı olarak yaşadığı fiyat düşüşleri ile son olarak 3300 dolar seviyesine kadar gerilerken, hala bir dip nokta bulmakta başarısız olmakta ve fiyat istikrarı sinyali vermemektedir.

Öte yandan 2019 yılı Bitcoin fiyat tahminleri şimdiden dillendirilmeye başladı. Bazı gerçek dışı görünen tahminlere, reel veriler ışığında yapılan tahminler eşlik ederken, yatırımcı Bitcoin ve kripto para piyasasının küresel ölçekte bir balon operasyonu olup olmadığı konusunda hala kafa karışıklığı yaşıyor.

Hükümetlerin kara para aklama ve terörizmin finansmanı bağlamında kripto para piyasasına olumsuz yaklaşımları nedeniyle, yatırımcı güveni tam olarak sağlanamadı. Buna karşın bazı hükümetlerin kripto para ve blockchain teknolojisinin çalışma mantığına sıcak baktığı haberleri yapılmaya başladı.

2019 yılında Bitcoin fiyat tahmini yapabilmek için devletlerin yaklaşımında lehte bir değişim ve buna bağlı olarak yatırımcı ilgisinde artış gözlenmelidir. Bitcoin’in ve diğer kripto paraların fiyatlanma seyri piyasadaki toplam nakit miktarınca belirlenecek. Fiyatlara olumlu etki edecek olan bu anahtar faktörler gerçekleştiğinde 2019 yılında Bitcoin fiyatında artışlar gözlenebilecektir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*