2019 Holo HOT ve Pundix NPXS tahminleri

2019 Holo HOT ve Pundix NPXS tahminleri : Binance’de listeli en düşük fiyatlı iki kripto parası Holo HOT ile Pundix NPXS için 2019’da öngörülen fiyat tahminleri ne yönde ?

2019 Pundix NPXS Tahminleri

Özellikle Pundi X tarafından geliştirilen blockchain tabanlı merkezisiz kripto telekomünikasyon teknolojisi ve buna imkan tanıyacak olan X Phone isimli akıllı telefonlar ve bunlara ek olarak Xpos sistemi,  NPXS ile ilgili beklenti çıtasını bir hayli yükseltse de, kripto para 2018 yılını beklentilerin çok altında kapattı.

2019 yılına kısmi bir yükselişle başlayan NPXS bu yükselişini sürdürmekte zorlansa da, bu durum kripto para piyasasındaki toplam yatırım miktarının az olmasıyla açıklanıyor.

Fiyat tahmini olarak NPXS’nin 2018’de gördüğü seviyeleri tekrar yaklayabileceği görüşleri dillendirilse de, bu hedefin gerçekleşmesi yine de kripto piyasasının çekeceği yeni yatırımlar belirleyecek gibi görünüyor.

2019 Holo HOT Tahminleri

Kullanıcı kontrolündeki web deneyimi ve kullanıcı özerkliği mantığı ile kurulan Holochain’in kripto parası HOT, 2019 yılında gördüğü aşırı ilgiyle NPXS’in üzerinde fiyatlanarak 0,00000019 BTC seviyesine yükseldi.  Dolaşımda 133 milyar adet HOT bulunurken, 2019 yılında HOT fiyatını hatırı sayılır bir biçimde ateşleyecek gelişmeler ufukta yok.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*