2021 green card başvurusu yapma

2021 green card başvurusu yapma : ABD vatandaşlığı için alınan green card için her sene milyonlarca başvuru yapılırken,2021 yılı için green card başvuruları alınmaya başladı. Peki 2021 green card başvurusu nereden yapılır ? İşte tüm ayrıntılarıyla 2021 green card başvurusu yapma :

2021 Green Card Başvurusu Nereye Yapılır ?

Green Card başvurusu ABD Vatandaşlık ve Göç Hizmetleri kuruluşuna yapılmaktadır. Green Card başvurusu yapabilmek için mevcut kategorilerden birine uygun bir durumunuzun olması gerekir. Green Card uygunluk kategorilerini Green Card eligibility categories sayfasından inceleyebilirsiniz.

2021 Green Card Başvurusu Yapma

Başvuru yapabilmek için durumunuza göre en az iki veya daha fazla dilekçeyi online doldurup göndermeniz gerekiyor. ABD dışında yaşayanlar L-485 formunu indirip, green card başvurusu için gerekli tüm bilgileri doğru bir şekilde doldurarak online ortamda göndererek başvuruyu yapabilir.

Green Card sonuçları aynı senenin içerisinde açıklanıyor. Green Card başvurusu kabul edilenler bir sonraki aşamalar hakkında bilgilendiriliyor.

2021 green card başvurusu ile ilgili tüm yasal bilgiler, süreçler ve formlar ve 2021 green card sonuçları için www.uscis.gov adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*