28 Eylül 2019 İddaa Maç Tahminleri

28 Eylül 2019 İddaa Maç Tahminleri Hazır Banko Kuponlar : Bugün oynanacak olan Süper Lig maçları Galatasaray Fenerbahçe, Denizlispor Kasımpaşa, Alanyaspor Sivasspor maçlarının iddaa tahminleri burada.

Galatasaray Fenerbahçe iddaa maç tahmini

Galatasaray evinde oynamanın avantajıyla daha cesur bir oyun ortaya koyacak olsa da, takıma yeni dahil olan oyuncuların takım içi adaptasyon sorunu yaşayabileceği ihtimali ile birlikte bunu tam anlamıyla uygulamayabilir. Öte yandan Fenerbahçe deplasmanda oynadığı son 2 maçını kaybetti.

İki takımın da defansif anlayışla bir strateji izleyeceği düşünülürken, maçta çok fazla gol olması beklenmiyor.Galatasaray galibiyet-beraberlik çifte şans düşünülebilir.

Denizlispor Kasımpaşa iddaa maç tahmini

Kasımpaşa geçtiğimiz hafta Alanyaspor’u 3-0 farkla mağlup ederek muhteşem bir sezon açılışı yaptı. Denizlispor ise Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Denizlispor son maçına bakıldığında gol fırsatı yakalamak konusunda etkin bir oyuna sahip değil. Kasımpaşa ise sık sık atağa geçebilen bir takım. Kasımpaşa kazanır seçeneği tercih edilebilir.

Sonuç : Kasımpaşa 1-0 kazandı

Alanyaspor Sivasspor iddaa maç tahmini

Trabzonspor karşısında laınan 2-1 skorlu galibiyet Sivasspor’a moral aşıladı. Sağlam bir defans hattına sahip olan Sivasspor kontra atağa dönük defansif bir oyun sergiliyor. Lehine skoru koruma konusunda da başarılı. Öte yandan Alanyspor ise geçen hafta kaybettiği 2 puanı telafi etmek için 3 puana dönük oynayacak. Sivasspor favori görünse de, ortada bir maç olacağı düşünülüyor.

Sonuç. : Maç 1-1 berabere bitti

Bugün sağlam banko kupon için uygun maç bulunmamaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*