Dudaklarına silikon dolgu yaptıran hemşire Merve keleş

Sahtekar kuaförün silikon dolgu kurbanı hemşire Merve Keleş’in ilk ve son hali

Dudaklarına slikon dolgu yaptıran hemşire Merve Keleş dudaklarını tamamen kaybedebilir. Merve Keleş’in ilk ve son halini görenler estetik konusunun ciddiyetinin farkına varıyor.

Adana’da kendini estetik uzmanı olarak tanıtan kuaför Soner G’ye dudaklarına slikon dolgu yaptıran hemşire Merve Keleş enjekte edilen maddenin yayılması nedeniyle dudaklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Merve Keleş bir süre önce reklamlarını gördüğü Soner G. ile dudak dolgusu yaptırmak için anlaştıktan sonra beş yüz lira ödeyerek ilk dudak dolgusunu yaptırdı. İlk dolgusu kısa sürede kaybolan Merve Keleş, yine Soner G.’ye başvurarak, bin lira ödeyerek ikinci defa dudak dolgusu yaptırdı. Dolgu işlemi, Soner G’nin muayenehanesinin müsait olmadığını söylemesi üzerine kendi evinde gerçekleşti.

Talihsiz hemşire dolgu işleminden saatler sonra dudaklarındaki olağandışı şişkinliği farkederek yeniden Soner G’ye başvurdu. Soner G. Merve Keleş’i “Dolguya enfeksiyon kaptırmak ve ihmalkar davranmak” ile suçlayarak, durumun kendisini aştığını ve bir doktora başvurması gerektiğini söyledi. Doktora giden hemşire, dudaklarına enjekte edilen maddenin yayılması nedeniyle çıkarılmasının çok zor olacağını ve dudaklarını tamamen kaybetme tehlikesi olduğunu öğrenince Soner G’den davacı oldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*