Altında Taksit Var mı 2024

altında taksit var mı 2024

Altında Taksit Var mı 2024

Taksitli altın almak isteyen vatandaşlar kredi kartı ile kuyumcudan taksitli altın almanın mümkün olup olmadığını merak ederken, bu konunun tüm ayrıntılarına yer veren bir içerik hazırladık.

Kuyumcudan Taksitli Altın Alma

2024 yılı itibariyle yürürlükte olan BDDK mevzuatları gereği kuyumcu alışverişleri kredi kartı ile en fazla 3 taksit halinde taksitlendirilebilmektedir.

Kredi kartı limitiniz ne olursa olsun, kuyumcudan satın aldığınız altın ve ve altın ürünlerini en fazla 3 taksit ile satın alabilirsiniz.

Taksitli altın ama ile ilgili en sık kullanılan yöntem ise kredi kartından taksitli nakit avans çekme yöntemidir. Bir çok banka belirli bir limite kadar faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunduğu için, bu yöntem ile çekilen nakit avans ile yapılan altın alışverişleri dolaylı yoldan taksitlendirilmiş oluyor.

Bunun yanı sıra internet platformlarında, sosyal medya sitelerinde kredi kartı ile taksitli yatırımlık altın satışı yaptıklarını iddia eden kişi veya gruplar bulunsa da, bu usul ile yapılan ticaret işlemleri tavsiye edilmemektedir.

2024 yılında taksitli altın alma ile ilgili sorularınızı yorum yaparak sorunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*