Ahlam Albashir Kimdir ?

Ahlam Albashir kim

Ahlam Albashir Kimdir ? Taksim’deki bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist olarak basına tanıtılan Ahlam Albashir’in kim olduğu, nereli olduğu, hangi örgütle bağlantılı olduğu konuları merak ediliyor.

Taksim’de onlarca kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de feci şekilde yaralanmasına yol açan bombalı saldırıdan kısa bir süre sonra yakalandığı açıklanan Ahlam Albashir Emniyet Müdürlüğü tarafından basınla paylaşılan bilgilere göre Suriye uyruklu.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Birimi tarafından fotoğrafı ve ele geçirildiği evdeki görüntüleri paylaşılan Ahlam Albashir’in ne zaman Türkiye’ye geldiği, ne kadar süredir Türkiye’de olduğu bilinmiyor.

İSRAİL İLE İLİŞKİSİ VAR MI ?

Teröristin İsrail istihbaratı ile bağlantılı olduğu iddia ediliyor. Teröristin Taksim’de keşif yaptığı anlara ait güvenlik kamerası görüntülerinde yanında görünen iki kadının da İsrail için çalıştığı öne sürüldü.

Ahlam Albashir’in saldırıyı hazırlama ve gerçekleştirme sürecinde istihbarat tarafından fark edilmemiş olması, çok sayıda istihbaratçı ve güvenlik mensubunun olduğu Taksim’de rahatça eylem gerçekleştirmiş olması dikkat çeken detaylar olarak kalıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*