Airdao AMB tahmin yorum

Airdao AMB tahmin yorum : Ambrosus Network yeniden markalanma süreci sonrası Airdao olarak isimlendirildi.

DEFI için dizayn edilen bir blockchain ağı olan AirDAO test sürecinden geçtikten sonra yayına alındı.

Airdao ağında tüm işlemler AMB token üzerinden gerçekleşmektedir. İşlem ücretleri (transaction fee), swap ücretleri, likidite sağlayıcı ücretleri gibi tüm işlem ücretleri AMB tokeni cinsinden alınmaktadır.

AirDAO Explorer verilerine göre 1.2 milyar adet AMB dolaşımda. Airdao ekibi kısa bir zaman içerisinde coin arzını sabitleyeceklerini ve maximum supply miktarı belirleyeceğini duyurdu.

Airdao Ağını Denedik

Airdao ağını denemek için staking fonksiyonunu kullandık ve başarılı bir şekilde AMB stake ettik. İşlem ücretleri oldukça düşük ve ağ çok hızlı çalışıyor. Metamask cüzdana ağı ekleyerek kullanabiliyorsunuz.

AMB fiyatının geleceği konusunda tam bir tahmin ortaya koymak şu anda zor. Maximum supply miktarının belirlenmesi oldukça önemli. Token şu anda Binance spot işlemlerde, futures ve cross margin ticareti kategorilerinde listelenmiş durumda. Token aynı zamanda hem binance hem de airdao ağı üzerinden stake edilebiliyor.

Fiyatın yükselmesi için ekibin yatırımcı ilgisini çekmesi gerekir. Bunun yanı sıra ağın aktif şekilde kullanılması ve DEFİ projeleri tarafından tercih edilmesi lazım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*