Almanya uyuşturucu tedavisi

Almanya’da her yıl yüzlerce kişi uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle ölüyor

Almanya uyuşturucu tedavisi : Almanya’nın Frankfurt, Stuttgart, Berlin, Duisburg, Köln, Hamburg, Düsseldorf, Münih kentlerinde uyuşturucu tedavisi hizmeti veren klinikler ve yorumlar ile ilgili bu içerik, uyuşturucu tedavisi hizmeti arayanlara konu ile ilgili önemli fikirler vermeyi hedeflemektedir.

Uyuşturucu Tedavisi

Uyuşturucu tedavisi uyuşturucu bağımlılığı (drogensucht) için uygulanan tedavi yöntemlerinin tümünü ifade etmektedir. Uyuşturucu tedavisiyle amaçlanan hedef bağımlılığı ortadan kaldırmak ve ölümle sonuçlanan bu sorundan insanları kurtarmaktır.

Almanya Ulusal Sağlık Enstitüleri Kurumu tarafından yayınlanan bir makalede Almanya genelinde yaklaşık 150 bin eroin bağımlısı bulunduğu ve her yıl yüzlerce kişinin uyuşturucu bağımlılığı yüzünden acı çekerek öldüğü belirtilmektedir.

Lazer Terapi Uyuşturucu Tedavisinde Etkili mi ?

Son dönemlerde oldukça revaçta olan bir uyuşturucu tedavisi yöntemi olan lazer terapi, başarılı sonuçlar elde edilmesiyle popülerliğini giderek arttırıyor. Peki bu yöntem nasıl bir teknikle uyuşturucu bağımlılığını bitiriyor ?

Lazer terapi yöntemi kapsamında uygulanan tekniğe lazer akupunktur da denilmektedir. Geleneksel akupunktur tekniğinden ilham alınarak geliştirilen bu teknikte iğneler yerine soft laser ışınları kullanılmaktadır. Lazer ışınlar vücudun akupunktur bölgelerine (kulaklar, şakaklar,boyun-omuz bağlantısı gibi bölgeler) uygulanarak vücudun rahatlaması sağlanmaktadır. Bu rahatlama ile uyuşturucu madde alınmadığında ortaya çıkacak krizler önlenmiş olmakta ve hasta madde almadan rahatlayabilmektedir.

Uyuşturucu Tedavisi için Lazer Terapi Klinikleri

Almanya’da bu konuda en başarılı klinikler şöyle :

Therapien.co

Hizmet verdiği kentler Frankfurt, Stuttgart, Berlin, Duisburg, Köln, Hamburg, Düsseldorf, Münih. Alanında uzman terapistlerle hızlı ve etkili terapi hizmeti sunan bu klinikte tedavi olanların yorumlarından, kliniğin başarısını anlamak mümkündür.

Kliniğe başvurmak için resmi sitesinden iletişim kurabilirsiniz : Drogensucht Behandlung

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*