Ambulans Takip Uygulaması

Ambulans Takip Uygulaması

Bugün kullanıma açılan ambulans takip uygulaması sayesinde ambulansa alınan hastaların taburcu edilene kadarki süreçte yaşanan tüm gelişmeler detaylı olarak takip edilebilecek. Ambulans takip uygulaması ile birlikte herhangi bir ambulansa alınan hastaların hastaneden ayrıldığı ana kadar tüm gelişmeler ayrıntılı bir şekilde izlenebiliyor.

Ambulans Takip Uygulaması Nasıl Çalışır ?

Ambulans takip uygulamasının çalışma mantığı her hastaya bir dijital kimlik tayin etme ve tüm işlemleri bu kimlik ile kaydetme şeklinde kurgulanmış. Ambulansa alınan hastaların ilk olarak bir fotoğrafı çekilerek,sistemden bir numara tahsisi yapılır. Bundan sonra hastanın tedavi sürecinde geçirdiği tüm aşamalar hastaya özel sayfaya kaydedilir. Hastaya uygulanan tedaviler, hastanın ameliyat durumu, verilen ilaçlar, hastanın sağ veya ölü olma durumu gibi detaylara bu sayfadan ulaşılabilmektedir.

Ambulans Takip Uygulaması Giriş

Ambulans takip uygulamasına giriş yapmak ve hastaya ilişkin detayları görüntülemek oldukça kolay. Kullanımı kolay arayüz sayesinde oldukça rahat bir şekilde giriş yaparak istediğiniz bilgilere hızlı bir şekilde erişim sağlamanız mümkün.

Ambulans takip uygulaması bugün itibariyle tüm ambulanslarda kullanılmaya başladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*