Baklava bayiliği veren en iyi firma

Baklavacı Anteplioğlu Mehmet baklava çeşitleri

Baklava bayiliği veren en iyi firma : Doğu Anadolu Bölgesi’nde baklava bayilik veren en iyi firma denince hiç kuşkusuz akla Baklavacı Anteplioğlu Mehmet markası gelmektedir. Marka Ağrı,Patnos,Doğubeyazıt, Kars, Batman, Kozluk, Bingöl, Genç,Solhan, Muş,Bulanık, Elazığ,Kovancılar, Van, Erciş, Tuşba, Edremit, Ardahan, Iğdır, Erzurum,Yakutiye,Palandöken, Siirt, Kurtalan, Malatya,Yeşilyurt,Battalgazi, Tunceli, Hakkari,Yüksekova’dan gelen başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırarak bayilerin hemen baklava satışına başlamasına olanak tanıyor.

Hiçbir ekstra maliyet olmadan, sadece satılacak baklavaları en uygun fiyattan satın almak, bayi olmak için yetiyor. Anteplioğlu Mehmet bayilerinden isim hakkı ve reklam gideri gerekçeleriyle hiçbir ücret talep etmemektedir.

Baklava Bayiliği Nasıl Alınır ?

Bol malzemeli, özenle hazırlanmış lezzetli baklavaları satarak yüksek gelir elde etmek ve kendi işinizi kurmak istiyorsanız, sadece başvuru yapmanız yeterlidir. Firma yetkilileri en kısa sürede sizinle iletişime geçerek bayilik detayları hakkında bilgilendirmektedir.

Hemen baklava bayilik başvurusu yapmak için formu doldurun: Baklava bayilik başvurusu

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*