Bas Dost Fenerbahçe Transferi Doğru mu ?

Bas Dost Fenerbahçe Transferi Doğru mu ?

Henüz hem Bas Dost’un kulübü Sporting CP hem de Fenerbahçe’den Bas Dost transferi ile ilgili resmi bir açıklama olmamasına karşın, bugün Bein Sports kanalı tarafından yapılan bir haberde Bas Dost’un Fenerbahçe’ye transfer olduğu haberleri aldıklarını iddia etti.

Öte yandan İspanyol basını, oyuncuya yakın çevrelere dayandırdığı haberlerde Sevilla’nın da transfer listesinde olan Bas Dost’un görüşmeler sonunda Türk takımı Fenerbahçe’yi seçtiğini yazdı.

bizimhaber.net tarafından transfer ile ilgili yapılan çalışma esnasında, akşam saatlerinde Türkiye’de yasaklı olan Wikipedia’nın Bas Dost sayfasına, oyuncu için “Türkiye devlerinden Fenerbahçe’de oynayan Alman futbolcu” ifadesi eklendiği görüldü. Yalnızca teyitli bilgilerin yer aldığı Wikipedia’daki bu değişikliğe bakılarak, Bas Dost’un Fenerbahçe transferinin kesin olduğu düşünülüyor.

Kısa süre önce başkanlık seçimi gerçekleştiren Fenerbahçe Kulübü yeni başkan Ali Koç ile birlikte yeni sezona daha dinamik ve iddialı bir kadro ile başlamak için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*