Batman otogarında kan davası cinayeti

Batman otogarında kan davası cinayeti : Polis ve güvenlikçiler yaralının can çekişini izledi

Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gördükleri kan davalıları Suat Yüksekbağ’ı 27 yerinden bıçaklayan cani kardeşler A.K ve R.K, otogar güvenlikçileri ve polisin gözleri önünde kan içinde kıvranan şahsın başında bekleyerek can verişini izledi.

Edinilen bilgilere göre, 21 yaşındaki Suat Yüksekdağ Batman’da çalışan babasının yanına gitmek için Siirt’ten yola çıktı. Haberi alan kan davalıları, sabahın erken saatlerinden itibaren otogar içerisinde beklemeye başladı. Her gelen otobüsten inen yolcuları kontrol eden şahıslar Suat Yüksekdağ’ı görür görmez saldırdı. Suat Yüksekdağ vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 27 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Yere düşen Yüksekdağ’ın hastaneye kaldırılmasına engel olan caniler, yardım etmeye kalkanları bıçaklamakla tehdit etti.

Polis olay yerine geldiğinde bıçaklanan şahıs hala hayattaydı. Polis, yaralıya daha fazla kan kaybetmeden zamanında tıbbi müdahale yapılmasını sağlamak için katil zanlılarını vurup etkisiz hale getirmek yerine dakikalarca bıçağı bırakmaları ve yaralıya tıbbi müdahale yapılmasına izin vermeleri için ikna etmeye çalıştı. Polis ikna için dil dökerken, yaralı şahıs feci şekilde can çekişerek öldü.

Olay sonrası otogar güvenlikçileri ve polisin tavrına tepkiler yükselirken, otogar güvenlikçileri ve polislerin görevi kötüye kullanmak ve ihmalden açığa alınıp yargılanması için savcılığa çağrıda bulunuldu.

Video öldürülen şahsın ailesinde yaratması muhtemel olumsuz etki nedeniyle kaldırılmıştır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*