Bedava ücretsiz domain uzantıları

ücretsiz domain

Bedava ücretsiz domain uzantıları : Ücretsiz domain uzantıları sunan çeşitli şirket ve kuruluşlar bununla kamu yararı ve herkese eşit web imkanları hassasiyeti gözetirler. Aşağıdaki listede yer alan ücretsiz domain uzantıları için sorgulama yaparak uygun bir alan adını kayıt edebilir ve ücretsiz olarak blog veya websitenizi yayına alabilirsiniz. İşte ücretsiz domain sorgulama yapabileceğiniz uzantılar :

  1. Ücretsiz .tk – tk domain uzantısı Yeni Zelanda bölgesi olan Tokelau tarafından sağlanmaktadır. Kullanımı tamamen ücretsizdir ve genellikle kişisel web siteleri veya küçük işletmeler için kullanılır.
  2. Ücretsiz .ml – ml alan adı uzantısı Mali tarafından sağlanmaktadır ve kişisel veya ticari web sitelerinde kullanımı ücretsizdir.
  3. Ücretsiz .ga – ga domain uzantısı Gabon tarafından sağlanmaktadır ve kişisel veya ticari web siteler için kullanımı ücretsizdir.
  4. Ücretsiz .cf – cf domain uzantısı Orta Afrika Cumhuriyeti tarafından sağlanmaktadır ve kişisel veya ticari web sitelerinde kullanımı ücretsizdir.
  5. Ücretsiz .gq – gg domain uzantısı Ekvator Ginesi tarafından sağlanmakta olup, kişisel ya da ticari web sitelerinde kullanımı ücretsizdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*