Binance dual investment nedir nasıl yapılır ?

Binance dual investment nedir nasıl yapılır ?

Binance dual investment nedir nasıl yapılır ? Yüksek getiri oranıyla dikkat çeken Binance finans uygulaması dual investment Türkiyeli kullanıcılar tarafından da ilgi görüyor.

Yüksek risk içerdiği için sadece “uzman” yatırımcılara önerilen Binance dual investment, yüksek kar potansiyelinin yanısıra yüksek kayıp riski de barındıran bir kazanç modelidir.

Binance dual investment nasıl yapılır ?

1- Binance hesabınızdan “finance” bölümüne girerek “Binance Earn” seçeneğine gidiniz.

2- Açılan sayfada “High Risk Products” seçeneğine tıklayın/dokunun.

3- Açılan sayfadaki mevcut seçeneklerden “Dual investment” bölümüne gidiniz.

4- Bu sayfada dual investment yapabileceğiniz alanlar göreceksiniz. BTC, BUSD, USDT bakiyeleriniz ile listelenen programlara katılarak, vade sonunda kazanç elde edebilirsiniz.

Binance dual investment ile ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar :

1- Her bir program için baz alınan btc fiyatına göre kazanç tutarının eklendiği toplam tutar ya BTC olarak ya da programa yatırdığınız birimden ödenir.

2- Vade sonunda BTC fiyatı BTC için baz alınmış fiyattan daha düşükse kazanç tutarınızın eklendiği toplam tutar size BTC cinsinden ödenir. Bu tutar programa giriş yaparken belirlenmiştir.

Örneğin programa girdiğinizde BTC baz fiyatı 50000 dolar olarak alındı ve vade sonunda BTC 55000 dolar oldu. Bu durumda kazanç ile birlikte toplam tutar size programa yatırdığınız tutardan ödenir. 45000 dolar olursa kazanç ile birlikte toplam tutar size BTC cinsinden ödenir.

Programa girmeden önce vade sonunda her iki durumda da ödenecek tutarlar gösteriliyor. Buna dikkat etmeniz gerekir.

Binance dual investment ile ilgili sorularınızı kripto para editörlerimize sormak için yorum yapabilirsiniz.

2 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*