Binance margin hesap borç nasıl alınır ?

Binance margin hesap borç nasıl alınır ? Binance bitcoin borç, Binance USDT borç, Binance Ripple XRP borç, Binance Ethereum borç, Binance litecoin borç nasıl alınır ? Binance’de Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, Eos, USDT, BCHABC, ONT, ETC, XRP, BNB, XLM, LINK, NEO, XMR, ADA borç alma rehberi.

Binance kısa süre önce Margin Trading uygulamasını hayata geçirdi. Program kapsamında Binance kullanıcıları kripto para bakiyesi borç alarak, kazanç potansiyellerini iki katına çıkarabiliyor. Peki Binance margin hesap borç nasıl alınır ?

Sistem nasıl işliyor ?

Sistem kripto paranızın miktarı kadar borç almanıza olanak sağlıyor. Örneğin 1 BTC bakiyeniz var fakat XRP/BTC paritesinde 2 BTC’lik alış emri vermek istiyorsunuz. Bu durumda 1 BTC bakiyenizi marjin hesabına transfer ederek ekstra 1 BTC borç talebinden bulunuyorsunuz.

Binance margin trading hesabından borç kripto para almak için öncelikle bir hesap açmanız gerekiyor.

Hesap açmak için “funds” veya “trades” sayfasına giderek üst kısımda “Exchange” bölümünün hemen yanında yer alan “Margin” kısmına giriniz. Trades sayfasındysanız sağ üst tarafta bulunan üç nokta (…) tıklayın ve açılan menüden “Borrow” dokunun. Hesabınız olmadığı için sizden hesap açmanızı isteyecek. Onay vererek margin hesabınızı oluşturunuz.

Hesap açtıktan sonra funds kısmından margin hesap kısmıan girerek alt kısımda listelenen kripto para listesine bakınız. Borç almak istediğiniz kripto parayı seçin. Borç almak için öncelikle mevcut bakiyenizi “exchange” hesabından “margin” hesabına transfer etmeniz gerekiyor. Transfer butonuna tıklayarak mevcut bakiyenizi marjin hesabına aktarabilirsiniz. Aktarım tamamlandıktan sonra yine kripto parayı seçiniz ve “borrow” butonuna tıklayın. Sistem size otomatik bir teklif sunacak. Faiz oranı ve borç alabileceğiniz miktar yer alacak. Kabul ediyorsanız “Confirm” diyerek borç almayı tamamlayın.

İşlem bittikten sonra mevcut bakiyenizin iki katı kadar alım gücüne sahipsiniz.

Binance margin hesapta faiz oranı saatlik olarak işler ve saatte yaklaşık olarak %0.0008’dir. Binance margin hesap borç alma konusunda aklınıza takılan soru ve yorumlarınızı aşağıdaki kısımdan gönderin.

Binance margin hesapta borç alabileceğiniz kripto paralar şunlar : Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, Eos, USDT, BCHABC, ONT, ETC, XRP, BNB, XLM, LINK, NEO, XMR, ADA.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*