Biorezonans alkol sigara tedavisi yorumları

Biorezonans yorumları

Biorezonans alkol sigara tedavisi yorumları : Biorezonans alkol sigara tedavisi yorumları size bu konuda net bir fikir vermekle birlikte, nasıl bir yöntem olduğu ile ilgili olarak aydınlatıcı bilgiler verebilir.

Sigara ve alkol bırakmak için başvurulan Biorezonans alkol sigara tedavisi etkili midir ? Bu tedavi yöntemine başvuranlar nasıl sonuçlar almıştır ?

Biorezonans alkol sigara tedavisi yorumları ile ilgili verileri tüm web ağını tarayarak elde etmekteyiz. Bu verileri toplarken, bu alanda hizmet satan kişi veya kurumların “ücretli” olarak yaptırmış olabileceği şüphesi bulunan olumlu yorumları dikkate almıyoruz.

Biorezonans Twitter Yorumları

Twitter platformu üzerinden biorezonans ile ilgili yorum yapan kullanıcıları takip ettik. Bazı kullanıcılar yöntemin işe yaradığını ve alkol, sigara bağımlılığından kurtulmak için etkili olduğunu yazarken, bazı kullanıcılar sonuç almadığını belirtmiştir.

Biorezonans Ekşi Sözlük Yorumları

Türkiye’nin en kalabalık tartışma platformu Ekşi Sözlükte biorezonans tedavisi ile ilgili yorum yapan kullanıcıların büyük kısmı bağımlılıklarından kurtulduklarını ifade etmiştir.

Uyarı : Bu yöntem ile ilgili olumlu yorumlar bu yöntemin Bilimsel Tıp açısından geçerliliğini ıspatlamaz. Yorumlar yorumları yapan şahısların kişisel görüşleridir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*