Bitlis Valisi Oktay Çağatay Kimdir ?

Bitlis Valisi Oktay Çağatay Kimdir ?

26 Ekim 2018 tarihli Valiler Kararnamesi kapsamında gerçekleşen görev yeri değişikliği ile birlikte Bitlis’in yeni valisi Oktay Çağatay oldu.

Yeni Bitlis Valisi Oktay Çağatay Kimdir Nerelidir ?

Gaziosmanpaşa eski kaymakamı Oktay Çağatay valiler kararnamesi ile birlikte Bitlis’in yeni valisi olarak atandı.

 

25 Aralık 1973’de Kırşehir’in Kaman İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Kaman’da, lise öğretimini Ankara Keçiören Çevre Saglık Meslek Lisesi’ nde tamamladıktan sonra 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde eğitim görmeye başladı. 1994 yılında lisans eğitimini bitirdi. 1994 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine terfi etti.
Gaziantep İli Nurdağı İlçesi ve Kırıkkale Sulakyurt İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Asaleten atandığı Isparta’ nın Aksu İlçesinde görev yaptıktan sonra, 2003 yılında atandığı Kahramanmaraş İli Andırın İlçesinde 5 yıl görev yaptı. 2008-2010 yılları arasında Kargı ilçesinde görev yapan Çağatay, 2010 yılı ağustos ayından itibaren görev yaptığı Osmaniye’nin Bahçe ilçesindeki görevinden sonra Gelibolu Kaymakamlığı’na atandı. Evli ve iki çocuk babası.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*