Blockchain.com 25 dolar xlm stellar kazanma

Blockchain.com 25 dolar xlm stellar kazanma

Blockchain.com sitesindeki airdrop adımlarını tamamlayıp kimliğini onaylayan herkese 25 dolar değerinde Stellar XLM coin hediye ediliyor.

Blockchain.com sitesinde 25 dolarlık XLM kazanmak için yapmanız gerekenler şöyle :

1- blockchain dağıtımından faydalanmak için siteye gidiyoruz: https://www.blockchain.com/getcrypto
2- Açılan sayfada mail adresinizi giriyorsunuz ve “Cüzdan oluştur”a tıklayıp kaydınızı oluşturuyorsunuz.
3- Mail adresinize “Congratulations! You’re on the waitlist.” (Bekleyen listesine dahil olduğunuz için tebrik ederiz) diye bir mail geliyor.
4- XLM‘lerinizi kazanmak için, blockchain.com‘a tekrar girip üye oluyorsunuz ve üye olduktan sonra mail adresinize giriş yaparken kullanacağınız ID bilgisi gönderiliyor. Giriş yaptıktan sonra hesabınızı onaylamak için Settings‘e, oradan Profile‘ye bastıktan sonra açılan sayfada Verify My Indentity‘e tıklıyorsunuz. Kimlik bilgilerinizi ve adres bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurduktan sonra, Pasaport (Kimlik de olur sorun yok) veya Sürücü Belgesinden birini seçerek Pasaport(Kimlik de oluyor sorun yok)‘un sadece ön yüzünü, şayet Sürücü Belgesini seçtiyseniz iki yüzünün fotoğrafını net bir şekilde gönderiyorsunuz ve ardından doğrudan kamera erişimi istiyor site ve kamera izni verip, iyi bir ışık altında net öz çekim yapıyorsunuz. Bu aşama ardından 1.maddedeki verdiğiniz mail adresini onaylamış oluyorsunuz. Bu adımları yapmadan 25$ vermiyor arkadaşlar, kimliğiniz onaylandıktan sonra 25$‘lık XLM hesabınıza geliyor.
(Daha önce hesabınız varsa 4. adıma zaten gerek kalmıyor.
Son olarak ise : https://blockchainwallet.page.link/airdrop Buna tıklayarak 25 $’ın hesabınıza yatmasını bekliyorsunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*