BNM Gıda Güvenilir mi Yorum ve Şikayetler

1 kg Doğuş Çay 70 liraya satılırken bnmgida.com sitesinde 29 liraya listelenmiş.

BNM Gıda Güvenilir mi Yorum ve Şikayetler : bnmgida.com adresinde faaliyet gösteren BNM Gıda isimli online markette ürün fiyatları piyasa fiyatlarının oldukça altında bulunurken, reklamlar aracılığıyla siteyle karşılaşan internet kullanıcıları BNM Gıda ile ilgili inceleme, yorum ve şikayet gibi detayları araşırıyor.

BNM Gıda internet sitesinde zeytin, çay, ayçiçek yağı, zeytinyağı gibi ürünler düşük fiyatlarla satılıyor.

Örneğin bizim 5 litre ayçiçek yağı fiyat karşılaştırma sitelerine göre en ucuz 169 liraya satılırken, bnmgida.com sitesinde 139 liraya satılıyor gibi görünüyor.

Gıda ürünlerinde perakendeciler arasında bu kadar fiyat farkı olması oldukça şüpheli görünmektedir.

BNM Gıda internet sitesinin güvenilir olup olmadığı bu siteye ödeme yapan vatandaşların deneyimlerine bağlı olarak netleşecektir.

Ekşi sözlük, sosyal medya siteleri , şikayet sitelerinde yaptığımız araştırmaya göre BNM Gıda hakkında yer alan inceleme, yorum ve şikayetler şöyle :

BNM Gıda ile ilgili yapılan yorumların tümü olumsuz. Şikayette bulunan vatandaşlar dolandırıldıklarını iddia ediyor.

Bu site üzerinden ödeme yaptıysanız, deneyiminizi paylaşabilirsiniz. Aşağıdaki yorum kısmında BNM Gıda tarafından dolandırıldığını iddia eden mağdurların yorumlarını okuyabilirsiniz.

7 yorum

  1. Bnm gıda güvenilir değil.31 temmuzda aldığım ürünler hala yok.eft ile çalışıyorlar.ustelik birçok msj mail atmama rağmen geri dönüş yok.sirkete ulaşabilene aşk olsun.adi var ürünler var eft var yalnız muhattap yok

  2. SAKIN HA SAKIN BU BNM GIDANIN ALIŞVERİŞ TUZAĞINA DÜŞMEYİN.BEN 1004.00 TL Yİ HAVALE ETTİM.NE ÜRÜN VAR NE ARAYAAN VAR.BÜGÜN İTİBARI İLE 26 GÜN OLDU.SAVCILIĞA VE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURACAĞIM.

  3. NAKİT PARA VERDİĞİNİZ AN PARANIZ GİTTİ DEMEKTİR.SAKIN FİYATLARA VE SİTENİN GÖSTERİŞİNE ALDANMAYIN.1004 TL YATIRDIM,37 GÜNDÜR NE ARAYAN VAR NE SORAN. HİÇ TLF NUMARASI YOK.SADECE MESAJLARINIZA EN KISA ZAMANDA SİZE DÖNECEĞİZ DİYORLAR.
    VELHASIL PARAMI GERİ ALMAM İÇİN 19 EYLÜL 2022 PAZARTESSİ GÜNÜ SAVCILIK VE TÜKETİCİ HAKLARI İLE İL TİCARET MÜDÜRLÜĞÜNE DİLEKÇE İLE ŞİKAYET EDECEĞİM.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*