Bytecoin BCN 2018 Sonunda Yükselir mi ?

Bytecoin BCN 2018 Sonunda Yükselir mi ?

Kısa süre önce açıklanan 6’ıncı yıldönümü nedeniyle sürpriz olarak açıklanan Okex borsasında listelenme ve ödüllü bilgi yarışması (Quiz), beklentilerin aksine BCN fiyatlarında kayda değer bir yükselişe neden olamadı. BCN Bitcoin karşısında 0.00000060 seviyelerine yükselse de, bu seviyelerde tutunamayarak %20 civarında bir kayıpla tekrar eski seviyelere geri döndü.

Dolaşımda yaklaşık 184 milyar adet BCN bulunurken, toplam kripto pazarında değerlendirilen nakit şu an USD cinsinden 270 milyar dolar. Bu miktarın %40.2’lik büyük bir kısmını Bitcoin tek başına hakimiyetine almış durumda.

Bu veriler ışığında ele alındığında BCN’nin fiyatı en az Hardfork çatallanmasının gerçekleşeceği 31 Ağustos 2018 tarihine kadar yatay veya kısıtlı fiyat yükseliş düşüşlerle hafif dalgalı bir seyir izleyebilir.

Devletlerin kripto para piyasasına dönük baskıları ciddi anlamda bir yatırım kaybına neden oldu. Buna karşın vaadettiği gizlilik garantisi ile pazarda ayrıcalıklı bir konuma yükselmiş görünüyor. Yine de piyasaya, özellikle BCN’ye dönük ciddi bir yatırım girdisi olmadığı veya bir coin burn (Coin yakma) adımı atılmadığı sürece, BCN fiyatında kayda değer bir yükseliş beklenmiyor. Her ikisi olması durumunda ise, BCN rekor bir yükselişle piyasanın üst sıralarına yerleşebilir. BCN fiyatının 2018 sonuna kadar ne olacağı muamması önümüzdeki aylarda meydana gelecek gelişmeler tarafından netleşecektir. Yüksek fiyatlardan alıp ani düşüşle büyük zarara düşen talihsiz yatırımcılar için ise HODL durumunda kalmak dışında pek bir seçenek görünmüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*