Çakma çin malı iPhone 12 replika

Çakma çin malı iPhone 12 replika : İPhone 12 replikası, diğer bir tabirle Çakma Çin malı iPhone 12, iPhone 12 pro ve iPhone 12 pro max orjinali daha tanıtılmadan piyasaya çıktı.

Sadece yıl içerisinde iPhone 12 ile ilgili çıkan dedikodulara ve bazı sızıntı fotoğraflara göre çakmasını yapan Çinli üreticiler orjinaline kıyasla oldukça ucuz sayılan bir fiyatla replika iPhone 12’leri satışa sundu bile.

Çin malı çakma iPhone 12 telefonlar her ne kadar fiziksel olarak yakın bir tasarıma sahip olsa da, donanımsal özellikler konusunda orjinalin yanına bile yaklaşamıyor.

İşte piyasadaki en iyi replika iPhone 12 özellikleri :

3 GB RAM

64 GB Hafıza

16 megapixel arka kamera ve 8 megapixel ön kamera

1.8 işlemci hızı

3800 mah batarya kapasitesi

parmak izi ve yüz tanıma sistemi

Çin malı replika iPhone 12 190 dolar (yaklaşık 1400 TL) fiyatla satılıyor.

Not: Burada özellikleri yer alan replika iphone 12 en iyi kaliteye sahip olan modele aittir. Piyasada daha düşük özelliklerde de replika iphone 12 satılabilir. Bu durumda özellikleri dikkatle incelemek gerekmektedir.

Not 2 : Replika telefonlarda en büyük sorunlardan biri de, yazılımda görünen değerlerin gerçek değerleri yansıtmaması. Örneğin yazılımda ilgili alana girdiğinizde RAM 3 GB gösterse de, gerçek RAM değeri 2 GB olabilmektedir.

2 yorum

  1. Özellikler yalan inanmayın 1 GB ram 4 GB hafıza Mediatek MT6582 bunlar var içinde 1000 mAh batarya çok kötü sar değeri fazla paranızı çöpe atmayın bunu alıp parmak izi yüz tanıma falan alayı yalan bu özelliklerin.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*