Catizen Airdrop Ne Zaman ve Nasıl Dağıtılacak

Catizen airdrop

Catizen Airdrop Ne Zaman ve Nasıl Dağıtılacak

Telegram uygulama modülü üzerinde yayınlanan Catizen uygulaması, oyna kazan mantığı ile dizayn edilmiş bir GAMEFI uygulaması. Projeyi geliştiren ekip, basımı yapılacak ana tokenin toplam arzının yüzde 35’ini airdrop ödülü olarak oyunculara dağıtma kararı verirken, airdrop ödülllerinin nasıl ve ne zaman dağıtılacağı konusunun netleştirilmeye ihtiyacı var.

1- Airdrop ödülleri, kullanıcı bakiyesinde görünen toplam Vkitty token sayısına göre dağıtılacaktır.

Bu senaryoda, kullanıcıların toplam Vkitty bakiyeleriyle orantılı bir pay alması gerekiyor. Tüm kullanıcılar tarafından tutulan toplam Vkitty miktarı, her kullanıcının paylaşımının yüzdesini belirleyecektir. Tüm kullanıcıların 1 katrilyon Vkitty tokenına sahip olduğunu ve belirli bir kullanıcının 1 milyar Vkitty tokenine sahip olduğunu varsayalım. Bu durumda kullanıcının 0,001 yapan 1B/1Q formülüne göre payını alması gerekir. Kullanıcının potansiyel ödülü şu formülle hesaplanabilir: 0,001 x airdrop havuzu boyutu (350 milyon token) = 350.000 token.

2- Airdrop ödülleri, kazanılan toplam Vkitty tokenlarına göre dağıtılacaktır.

Bu senaryoda, her kullanıcının airdrop payı, kazanılan toplam Vkitty tokenlarına göre belirlenir. Tüm kullanıcıların birlikte 1 katrilyon Vkitty token kazandığını, belirli bir kullanıcının ise 1 milyar vKitty token kazandığını varsayalım. Bu durumda bu kullanıcıya dağıtılacak airdrop payı şu formülle hesaplanacaktır: 1B/1Q=0,001 x toplam airdrop havuzu büyüklüğü (350 milyon token)= 350.000 token.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*