Cloud Shopping nedir güvenilir mi ?

Cloud Shopping nedir güvenilir mi ? Bir para kazanma programı olarak tanıtılan Cloud Shopping belirli miktarlarda oluşturulan yatırım limitlerini yatıran sözde yatırımcılara değişen oranlarda para kazanma vaadi vermektedir.

Programın aynı zamanda dolandırıcı network sistemlerinin vazgeçilmezi referans sistemine sahip olması, sözde yatırımcılara dağıtılan paranın nasıl elde edildiğinin açıklanamaması, faaliyetin bütünüyle bir fon toplama mantığı üzerine kurulduğunu gösteriyor.

Bu tür sistemler referans sayısı çok olan üyelere ilk başlarda ödeme yapabilir. Sistemi referans sayısını arttırmak için sosyal medyada tanıtan kişiler ödeme aldığını öne sürebilir. Bu sisteme daha çok kişi çekmek için şart olan güveni sağlamaya dönük bir stratejidir. Yeterli miktarda para toplayan grup, bir anda ortadan yok olur.

Bir sistemin para kazandırabilmesi için sürdürülebilir gerçek bir kazanç kaynağı olmalıdır.

Cloud Shopping uygulamasında yer alan tanıtım videosu ve bilgilendirme metinlerinde bahsedilen iş modeli, reel piyasada karşılığı olmayan bir model.

Cloud Shopping güvenilir mi ?

Sistemin bağlı olduğu iddia edilen Morley Fund Management şirketinin resmi internet sitesindeki bilgilere göre şirketin böyle bir girişimi bulunmamaktadır.

Şirketin sözde Avrasya Bölgesi CEO’su olarak tanıtılan Jowidah isimli şahsın, soyadının neden verilmediği şüpheli bir durum teşkil ediyor.

Bu nedenle cloud shopping uygulamasını kullanmanız ve para yatırmanız tavsiye edilmez.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*