Coinmarketcap Tesla Model3 tokeni nedir ?

coinmarketcap tesla model3 tokeni

Coinmarketcap Tesla Model3 tokeni nedir ? Coinmarketcap.com sitesinde listelenen Tesla Model 3 tokeni nedir, işte hakkındaki tüm bilgiler…

ELon Musk’ın sahibi olduğu Tesla 1.5 milyar dolarlık Bitcoin alımı yaptıktan sonra, Tesla araçlarının satışında Bitcoin’in ödeme yöntemi olarak kabul edileceği mesajına odaklanan çeşitli haber,analiz, editoryal içerikleri otorite medya organlarında ücretli olarak yayınlattı. Bu ustaca hazırlanan fiyat manipülasyonu ile Bitcoin kayda değer bir fiyat yükselişi yaşadı.

Tesla’nın kripto para piyasasındaki son manipülasyonu ile birlikte 24 saatte 300 milyon dolardan fazla para kazandığı tahmin edilirken, Tesla araç fiyatlarının dolar cinsinden belirlenmeye devam edeceği, Bitcoin ödemelerinde satış tarihindeki güncel kur esas alınacağı öğrenildi.

Araç Fiyatları Bitcoin Cinsinden Belirlenip Sabitlensin Çağrısı

Kripto para piyasasında araştırmalar yapan Gazeteci İlhan Baran, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak, Bitcoin ve kripto paranın geleceğine gerçekten güveniliyorsa, Tesla’nın araç fiyatlarını Bitcoin cinsinden tespit ederek sabitlemesi gerektiğini belirtti. (twitter.com/ilhanbaran_)

Bizimhaber.net için konu ile ilgili bir değerlendirme yapan İlhan Baran küresel çapta devrede olan operasyonlara ilişkin şu ifadeleri kullandı :

” Yüksek ölçüde oynak (volatil) bir piyasa olan kripto para piyasasında coin fiyatları bir anda 20 bin dolardan 3 bin dolara inebilirken, otorite medya kanalları, gazeteler ve ücretli sosyal medya kampanyaları ile yine ücretli troll ordusu (troll army) tarafından oluşturulan “yükseliş umudu” etkisiyle zirve fiyatlardan satın alan yatırımcının çok büyük bir riskle karşı karşıya olduğu çok açık. Eğer Tesla Bitcoin’in geleceğine gerçekten güveniyorsa, araç fiyatlarını Bitcoin cinsinden belirlemeli. Eğer “Bitcoin yükselecek” manipülasyonu salt algının ötesinde gerçekten bir yükselişle sonuçlanacaksa, bu durumda Bitcoin değeri artacağından firma kazançlı çıkacaktır. Yani örneğin A modeli 1 BTC şeklinde. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun o modelin fiyatı 1 BTC olmalı. İnsanlara 48 bin dolardan Bitcoin aldırıp, fiyat 4 bin dolara indiğinde aracı Dolar cinsinden belirleyeceklerse, burada yatırımcı devrede olan tezgahı görmelidir. Aksi takdirde çok mağdur olurlar. Devlet de vatandaşını bu tür operasyonlara karşı korumakla yükümlüdür. Fakat ne yazık ki küresel organize gruplar hiçbir engelle karşılaşmadan rahatlıkla operasyonlarını gerçekleştiriyorlar”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*