Detay Maxinet Güvenilir mi Dolandırıcı mı ?

Detay Maxinet Güvenilir mi Dolandırıcı mı ?

Detay Maxinet tarafından işletilen bir kazanç sistemiyle fiyatı 5 bin liraya varan paketler satın alan katılımcalara günde 15 dolara (yaklaşık 50 TL) varan getiri vaadediliyor.

Yaklaşık olarak 3 ayda yatırımcının sermayesini amorti ediyor görünen sistem aynı zamanda şaşırtıcı bir şekilde 7 seviyeye kadar referans komisyonu dağıtıyor.

Bazı inceleme videolarında sisteme katılan kişilerin vaadedildiği gibi laptoplarını aldıkları görülse de, 5 bin lira yatırım hesaba katıldığında fiyatı 700 TL civarında olan Hometech markalı laptopları göndermenin, güvenilirlik kıstası olamayacağını düşünüyoruz.

Ayrıca 3 ayda sermayeyi geri ödeyen ve ek olarak 7 seviyeye kadar referans komisyonu verebilen bir sistem, yatırımcılara dağıtılan bu astronomik tutarları sitelerinde bahsedilen SEO işi ile sağlayamayacağı piyasa konusunda bilgisi olan herkesçe bilinmektedir.

Kaldı ki; farklı bilgisayarlardan/ip’den yapılan ziyaretler hedef sitenin SEO puanına sınırlı etki yapmaktadır. Google algoritmaları sitede geçirilen süreyi hesaba katsa da, bunun gibi yüzlerce ölçütün bir araya getirilmesiyle puanlama yapar.  O nedenle SEO hizmetine para ödeyecek şirketlerin markaların, böyle bir metodu tercih etmesi olanaksız. Buna dayanarak, Maxinet’in uçuk kazançları ödeyebilmesini sağlayan gelirinin SEO geliri olamayacağı düşüncesi baskın çıkıyor.

Bu durumda Maxinet’in  asıl hedef sisteme yeni yatırımcı ve fon çekmek suretiyle işleyen bir tür saadet zinciri, network marketing tarzı sistem benimsediği görülüyor. Bu tür sistemler ilk olarak bazı üyelere ödemeler yapar ve güvenilir bir imaj kazanırlar. Fakat sistem tıkanma noktasında geldiğinde, bir anda sistem kapatılır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*