ecift.com kadın üyeler gerçek mi

ecift kadın üyeler gerçek mi

ecift.com kadın üyeler gerçek mi : Yoğun bir reklam kampanyası ile yeni üye çekmeye çalışan ecift.com sitesinde yer alan kadın profilli üyelerin gerçek mi sahte mi olduğu merak ediliyor.

Peki ecift sitesindeki kadın profiller gerçek mi ?

Şikayet sitelerinde yer alan ecift.com ilişkili bir çok şikayette üyelerin gerçek olmadığı iddia edilmektedir. Reklam materyallerinde kullanılan fotoğrafların “başka şahıslara” ait olduğu öne sürülen şikayetlerde ecift yönetiminin yeni üye çekmek için sahte kadın profiller yarattığı yani hileli yöntemler kullandığı öne sürülse de, internet ortamında site ile ilgili yorum yapan bazı kullanıcılar “gerçek” kişilerle tanıştığını öne sürmektedir.

Kısmen ücretsiz olan ecift sitesi ücretli üyelik satışı yapan bir site. Sitenin satış ile ilgili sayfalarında sitede yer alan üyelerin %59’unun “profili onaylanmış” kadın kullanıcılardan oluştuğu belirtilmektedir. Ücretli üyelik satın alan kullanıcılara “Doğruluk Garantisi” verilmektedir.

ecift sitesindeki kadın profillerin kısmen gerçek olmayan kişilerden oluşma ihtimali bulunurken, bunun bir pazarlama tekniği olarak kullanılmış olacağı fakat sitedeki tüm kadın kullanıcıların sahte ve bot profiller olduğu anlamına gelmediği anlaşılmaktadır.

ecift sitesini kullandıysanız yorumlarınızı yapabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*